-
طرز تهیه ژله رنگین کمان
شنبه 27 خرداد 1396 15:52
طرز تهیه ژله رنگین کمان مواد لازم: ژله شاتوت آمون 1 بسته ژله بلوبری آمون 1 بسته ژله موز آمون 1 بسته ژله آناناس آمون 1 بسته ژله آلبالو آمون 1 بسته ژله پرتقال آمون 1 بسته بستنی وانیلی 2 لیوان طرز تهیه ژله رنگین کمان: برای تهیه ژله رنگین کمان ابتدا باید تعداد رنگ های ژله را که بهتر است بر اساس رنگ های رنگین کمان انتخاب...
-
طرز تهیه سبزیجات سوخاری
شنبه 27 خرداد 1396 15:31
طرز تهیه سبزیجات سوخاری مواد لازم: هویج حلقه شده 3 پیمانه ساقه پیازچه 4 عدد قارچ 3 پیمانه گل کلم 3 پیمانه تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری آمون 7 قاشق غذاخوری آرد سفید 7 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن 7 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: هر کدام از سبزیجاتی که در مواد لازم گفته شده را به طور...
-
دسر کرم کاستارد
شنبه 27 خرداد 1396 15:17
دسر کرم کاستارد مواد لازم: پودر کاستارد 4 قاشق غذاخوری پودر ژله توت فرنگی 1 بسته شکر 5 قاشق غذاخوری شیر 5 لیوان طرز تهیه: برای تهیه دسر کرم کاستارد، پودر کاستارد را در یک ظرف ریخته یک لیوان شیر سرد به آن اضافه می کنیم. سپس بقیه شیر باقی مانده را درون یک ظرف ریخته و روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا داغ شود. در مرحله...
-
طرز تهیه سوپ سبزیجات
شنبه 27 خرداد 1396 15:01
طرز تهیه سوپ سبزیجات مواد لازم جهت پخت سوپ سبزیجات: پودر سوپ آمون 550 گرم سبزیجات معطر 450 گرم کنسرو ذرت 400 گرم کنسرو لوبیا 450 گرم گوجه فرنگی خورد شده 400 گرم طرز تهیه: برای پخت سوپ سبزیجات، گوجه فرنگی خورد شده را در یک ظرف ریخته و سبزیجات معطر را به آن اضافه می کنیم. سپس کنسرو ذرت و کنسرو لوبیا را درون آن ریخته و...
-
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
دوشنبه 22 خرداد 1396 11:05
طرز تهیه پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی آمون نوعی از دسر می باشد که معمولا از شیر و شکر و موادی مانند ماست تشکیل شده است. همچنین برای اینکه پودینگ حالت ژله ای بگیرد به آن ژلاتین اضافه می کنند. برای اینکه مواد چسبندگی وو انسجام داشته باشد تخم مرغ به آن اضافه می گردد. نشاسته ذرت نیز یکی از مواد تشکیل دهنده پودینگ است. مواد...
-
طرز تهیه کیک توت فرنگی
دوشنبه 22 خرداد 1396 10:49
طرز تهیه کیک توت فرنگی مواد لازم جهت تهیه کیک توت فرنگی : پودر کیک توت فرنگی آمون : 1 بسته تخم مرغ: 3 عدد روغن مایع: نصف لیوان شیر: 1 لیوان برای تهیه کیک توت فرنگی ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سپس سفیده را در ظرفی با همزن می زنیم تا حدی که اگر ظرف را برعکس می کنیم از ظرف نریزد. زرده تخم مرغ را...
-
طرز تهیه ژله خورده شیشه
دوشنبه 22 خرداد 1396 10:38
طرز تهیه ژله خورده شیشه مواد لازم جهت تهیه ژله خورده شیشه: پودر ژله آمون در چند رنگ مختلف مانند ژله بلوبری ، ژله آلبالو ، ژله پرتقال ، ژله کیوی یک لیوان آب جوش و دو سوم لیوان آب سرد برای هر بسته پودر ژله یک بسته ژله آلوئه ورا بک لیوان بستنی طرز تهیه: برای درست کردن ژله خورده شیشه باید ابتدا ژله های رنگی را درست کنیم....
-
درست کردن صحیح کرم کارامل
یکشنبه 21 خرداد 1396 15:23
درست کردن صحیح کرم کارامل مواد لازم جهت درست کردن صحیح کرم کارامل : پودر کرم کارامل آمون 1 بسته ، شیر 2 لیوان طرز تهیه : کارامل را در قالب مورد نظر بریزید. در ظرف جداگانه ای محتوی پودر کرم کارامل آمون را در 2 لیوان شیر (400 میلی لیتر) ریخته روی حرارت هم زده تا به جوش آید ، زمان مناسب جوش آمدن با حرارت کم تقریبا به...
-
پودر ژله با طعم پرتقال
سهشنبه 12 اردیبهشت 1396 17:23
پودر ژله با طعم پرتقال ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم هندوانه
سهشنبه 12 اردیبهشت 1396 17:19
پودر ژله با طعم هندوانه ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم هلو
سهشنبه 12 اردیبهشت 1396 17:00
پودر ژله با طعم هلو ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم موز
دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 17:10
پودر ژله با طعم موز ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم لیمو
دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 17:02
پودر ژله با طعم لیمو ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم طالبی
دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 16:49
پودر ژله با طعم طالبی ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم شاتوت
یکشنبه 10 اردیبهشت 1396 16:45
پودر ژله با طعم شاتوت ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم سیب
یکشنبه 10 اردیبهشت 1396 16:38
پودر ژله با طعم سیب ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم زغال اخته
یکشنبه 10 اردیبهشت 1396 16:13
پودر ژله با طعم زغال اخته ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای...
-
پودر ژله با طعم زردآلو
یکشنبه 10 اردیبهشت 1396 15:48
پودر ژله با طعم زردآلو ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم توتی فروتی
شنبه 9 اردیبهشت 1396 17:10
پودر ژله با طعم توتی فروتی ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای...
-
پودر ژله با طعم توت فرنگی
شنبه 9 اردیبهشت 1396 17:01
پودر ژله با طعم توت فرنگی ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای...
-
پودر ژله با طعم تمشک
یکشنبه 27 فروردین 1396 16:57
پودر ژله با طعم تمشک ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم بلوبری
یکشنبه 27 فروردین 1396 16:50
پودر ژله با طعم بلوبری ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم انگور
یکشنبه 27 فروردین 1396 16:41
پودر ژله با طعم انگور ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم انار
شنبه 26 فروردین 1396 17:01
پودر ژله با طعم انار ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم آناناس
شنبه 26 فروردین 1396 16:52
پودر ژله با طعم آناناس ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر ژله با طعم آلوئه ورا
شنبه 26 فروردین 1396 16:27
پودر ژله با طعم آلوئه ورا ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای...
-
پودر ژله با طعم آلبالو
دوشنبه 21 فروردین 1396 17:18
پودر ژله با طعم آلبالو ژلاتین چیست؟ ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد. به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است....
-
پودر سوخاری پرک نارنجی(گرانول نارنجی)
دوشنبه 21 فروردین 1396 16:48
پودر سوخاری پرک نارنجی(گرانول نارنجی) پودر سوخاری یا آرد سوخاری از نان سوخاری و نان های حجیم شده تهیه می گردد. در کارخانه از این نان ها دو محصول به دست می آید. بدین ترتیب که نان های حجیم شده در گرمای زیاد قرار می گیرند و رطوبت خود را از دست می دهند. وقتیی اینن اتفاق افتاد نان خشک می شود که به آن نان سوخاری گفته می...
-
پودر سوخاری پرک سفید(گرانول سفید)
شنبه 19 فروردین 1396 16:30
پودر سوخاری پرک سفید(گرانول سفید) پودر سوخاری یا آرد سوخاری از نان سوخاری و نان های حجیم شده تهیه می گردد. در کارخانه از این نان ها دو محصول به دست می آید. بدین ترتیب که نان های حجیم شده در گرمای زیاد قرار می گیرند و رطوبت خود را از دست می دهند. وقتی این اتفاق افتاد نان خشک می شود که به آن نان سوخاری گفته می شود. نان...
-
نان کروتان ساده
شنبه 19 فروردین 1396 16:18
نان کروتان ساده نان کروتان ، نان مربعی کوچک و معطری است که از کلمه فرانسوی کغوتن به معنی کراست گرفته شده است. این نان های مربعی در روغن تفت داده می شود و یا در فر تست می شود. در واقع کروتان تکه های نان دوباره تست شده است که ترد و برشته می باشد و در سایزهای متفاوت و مکعب مانند وجود دارد. نان کروتان ، نان بسیار سبک و...