پودر کیک

پودر کیک، پودر ژله، آرد سوخاری، پودر سوپ، پرک، کرم کارامل، بنیه، تمپورا، دسر

پودر کیک

پودر کیک، پودر ژله، آرد سوخاری، پودر سوپ، پرک، کرم کارامل، بنیه، تمپورا، دسر

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی آمون نوعی از دسر می باشد که معمولا از شیر و شکر و موادی مانند ماست تشکیل شده است. همچنین برای اینکه پودینگ حالت ژله ای بگیرد به آن ژلاتین اضافه می کنند. برای اینکه مواد چسبندگی وو انسجام داشته باشد تخم مرغ به آن اضافه می گردد. نشاسته ذرت نیز یکی از مواد تشکیل دهنده پودینگ است.

مواد لازم جهت تهیه پودینگ شکلاتی :

پودینگ شکلاتی آمون 1 بسته

ژلاتین 3 یا 4 ورق

شیر 2 لیوان

 

طرز تهیه پودینگ شکلاتی :

برای تهیه پودینگ شکلاتی ابتدا پودر پودینگ آمون را در یک ظرف شیشه ای می ریزیم سپس شیر را به اضافه  می کنیم و خوب به هم می زنیم.

این مواد را روی حرارت گذاشته و هم می زنیم تا کمی غلیظ شود (مانند فرنی). سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و برای سرو آماده می کنیم.

اگر بخواهیم پودینگ به صورت قالبی دربیاید چند ورق ژلاتین در مواد انداخته، کاملا مخلوط می کنیم تا ورق های  ژلاتین به طور کامل حل شود. سپس مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار می دهیم.

برای اینکه بخواهیم پودینگ آماده شده را از قالب دربیاوریم، کف قالب پودینگ را در آب گرم قرار می دهیم و چند ثانیه نگه می داریم اگر قالب سیلیکونی بود لبه های قالب را به سمت بیرون می کشیم و تکان می دهیم تاا پودینگ از قالب جدا شود و اگر قال فلزی بود قالب را تکان می دهیم. اگه جدا نشد دوباره این کار را تکرار میی  کنیم.

پودینگ شکلاتی

 

مطالب مرتبط:

کیک

پودر ژله

آرد سوخاری

ژله

سوپ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.