پودر کیک

پودر کیک، پودر ژله، آرد سوخاری، پودر سوپ، پرک، کرم کارامل، بنیه، تمپورا، دسر

پودر کیک

پودر کیک، پودر ژله، آرد سوخاری، پودر سوپ، پرک، کرم کارامل، بنیه، تمپورا، دسر

طرز تهیه ژله رنگین کمان

طرز تهیه ژله رنگین کمان

مواد لازم:

ژله شاتوت آمون 1 بسته

ژله بلوبری آمون 1 بسته

ژله موز آمون 1 بسته

ژله آناناس آمون 1 بسته

ژله آلبالو آمون 1 بسته

ژله پرتقال آمون 1 بسته

بستنی وانیلی 2 لیوان

طرز تهیه ژله رنگین کمان:

برای تهیه ژله رنگین کمان ابتدا باید تعداد رنگ های ژله را که بهتر است بر اساس رنگ های رنگین کمان انتخاب نماییم. سپس یکی از ژله ها را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا کاملا شفاف شود.. بعد از روی حرارت برداشته و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم. مقداری از مایع بدستت آمده را نگه می داریم و بقیه را در ظرف مورد نظر میریزیم و در یخچال می گذاریم. البته لازم به ذکر است که قالب ژله را باید قبل از اینکه مایع را درون آن بریزیم یا چرب کنیم و یا با آب سرد بشوییم تا ژله به راحتی از آن جدا شود.. کمی که ژله خودش را گرفت از یخچال بیرون می آوریم. حالا مقداری از مایع را که کنار گذاشته بودیم با دو قاشقق  بستنی وانیلی مخلوط کرده روز ژله آماده شده می ریزیم و دوباره درون یخچال قرار می دهیم.

رنگ های دیگر ژله را مانند دستور درست کرده و بعد از هر بار که ژله خودش را گرفت از یخچال بیرون می آوریم و مایع درست شده را روی آن می ریزیم. ژله بستنی را هم به همان ترتیب به ژله اضافه می کنیم.

در پایان ما ژله ای داریم که از 6 رنگ درست شده و به صورت رنگین کمان است.

شرکت صنایع غذایی آمون با داشتن دستگاه های مجهز و با استفاده از تکنولوژی روز دنیا اقدام به تهیه انواع مختلف پودرهای ژله کرده و آن ها روانه بازار نموده است. امید است این محصولات با رضایت کامل مشتریان همراهه  باشد.

طرز تهیه ژله رنگین کمان
ژله رنگین کمان

مطالب مرتبط:

کیک

پودر ژله

آرد سوخاری

ژله

سوپ

طرز تهیه سبزیجات سوخاری

طرز تهیه سبزیجات سوخاری

مواد لازم:

هویج حلقه شده 3 پیمانه

ساقه پیازچه 4 عدد

قارچ 3 پیمانه

گل کلم 3 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری آمون 7 قاشق غذاخوری

آرد سفید 7 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن 7 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

هر کدام از سبزیجاتی که در مواد لازم گفته شده را به طور جداگانه در ماهیتابه و با روغن کم سرخ می کنید. اما قبل از این کار سبزیجات را به حالت بخار پز بپزید. زمان پختن هویج ها در به آن ها کمی آبلیمو و شکر بزنید.

نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که قارچ ها پس از پخته شدن باید سریعا از آب خارج شوند که هنگام سرخ شدن آب نیندازند.

زمانی که سبزیجات پخته شدند نوبت به سرخ کردن آن ها می رسد. برای سرخ کردن این سبزیجات ابتدا به صورت تک تک آن ها در آرد سفید می گذاریم سپس در تخم مرغ قرار می دهیم و در نهایت در آرد سوخاری میی  غلطانیم و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شوند.

باید دقت داشته باشید که این سبزیجات پس از سرخ شدن باید به صورت گرم و تا زمانی که ترد هستند میل شود زیرا در صورت سرد شدن تردی خود را از دست می دهند.
شرکت صنایع غذایی آمون با تولید آرد سوخاری از بهترین و مرغوب ترین مواد، شما را در تهیه انواع غذاهایی  سوخاری با بهترین طعم، کمک می کند.

طرز تهیه سبزیجات سوخاری

 

مطالب مرتبط:

کیک

پودر ژله

آرد سوخاری

ژله

سوپ

دسر کرم کاستارد

دسر کرم کاستارد

مواد لازم:

پودر کاستارد 4 قاشق غذاخوری

پودر ژله توت فرنگی 1 بسته

شکر 5 قاشق غذاخوری

شیر 5 لیوان

طرز تهیه:

برای تهیه دسر کرم کاستارد، پودر کاستارد را در یک ظرف ریخته یک لیوان شیر سرد به آن اضافه می کنیم.  سپس بقیه شیر باقی مانده را درون یک ظرف ریخته و روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا داغ شود.

در مرحله بعد پودر کاستارد که با شیر مخلوط شده بود را درون شیر داغ شده ریخته و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود ( مانند فرنی ). این مرحله معمولا 15 دقیقه طول می کشد.

 

سپس شکر را به مواد اضافه می کنیم برای این دسر 5 قاشق غذاخوری شکر کافی می باشد اما می توان بسته  به ذائقه خود این مقدار را کم یا زیاد کرد.
مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود سپس مواد را درون یخچال گذاشته تا به اصطلاح مواد ببندد.
در این زمان ژله توت فرنگی را آماده کرده و وقتی که کرم بست ژله توت فرنگی را روی آن می ریزیم و دوباره  درون یخچال قرار می دهیم.
برای تهیه ژله توت فرنگی ، 1 بسته پودر ژله توت فرنگی آمون را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم.

دسر کرم کاستارد

 
شرکت صنایع غذایی آمون انواع دسر ها و پودرهای ژله را تهیه کرده و روانه بازار نموده است. این دسر ها با  بهترین دستگاه ها و تکنولوژی روز دنیا تهیه شده است.
 

طرز تهیه سوپ سبزیجات

طرز تهیه سوپ سبزیجات

مواد لازم جهت پخت سوپ سبزیجات:

پودر سوپ آمون 550 گرم

سبزیجات معطر 450 گرم

کنسرو ذرت 400 گرم

کنسرو لوبیا 450 گرم

گوجه فرنگی خورد شده 400 گرم

طرز تهیه:

برای پخت سوپ سبزیجات، گوجه فرنگی خورد شده را در یک ظرف ریخته و سبزیجات معطر را به آن اضافه می  کنیم. سپس کنسرو ذرت و کنسرو لوبیا را درون آن ریخته و کاملا مخلوط می کنیم.

وقتی که این مواد با هم مخلوط شدند پودر سوپ آماده آمون را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.

مواد مخلوط شده را درون ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و در ظرف را گذاشته و ظرف سوپ را درون مایکروفر قرار می دهیم. مدت زمانی که برای پخت این سوپ لازم است زمانی بین هشت تا ده دقیقه است. قدرت مایکروفر راا  باید روی قدرت بالا قرار دهید.

در طول مدتی که سوپ درون مایکروفر است باید 2 بار سوپ را هم زد.

پودر سوپ آماده آمون یکی از بهترین محصولات شرکت صنایع غذایی آمون است که با اضافه کردن این پودر سوپ به مواد دیگر می توان یکی از خوش طعم ترین سوپ ها را آماده کرد.

سوپ

 

مطالب مرتبط:

کیک

پودر ژله

آرد سوخاری

ژله

سوپ

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی آمون نوعی از دسر می باشد که معمولا از شیر و شکر و موادی مانند ماست تشکیل شده است. همچنین برای اینکه پودینگ حالت ژله ای بگیرد به آن ژلاتین اضافه می کنند. برای اینکه مواد چسبندگی وو انسجام داشته باشد تخم مرغ به آن اضافه می گردد. نشاسته ذرت نیز یکی از مواد تشکیل دهنده پودینگ است.

مواد لازم جهت تهیه پودینگ شکلاتی :

پودینگ شکلاتی آمون 1 بسته

ژلاتین 3 یا 4 ورق

شیر 2 لیوان

 

طرز تهیه پودینگ شکلاتی :

برای تهیه پودینگ شکلاتی ابتدا پودر پودینگ آمون را در یک ظرف شیشه ای می ریزیم سپس شیر را به اضافه  می کنیم و خوب به هم می زنیم.

این مواد را روی حرارت گذاشته و هم می زنیم تا کمی غلیظ شود (مانند فرنی). سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و برای سرو آماده می کنیم.

اگر بخواهیم پودینگ به صورت قالبی دربیاید چند ورق ژلاتین در مواد انداخته، کاملا مخلوط می کنیم تا ورق های  ژلاتین به طور کامل حل شود. سپس مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار می دهیم.

برای اینکه بخواهیم پودینگ آماده شده را از قالب دربیاوریم، کف قالب پودینگ را در آب گرم قرار می دهیم و چند ثانیه نگه می داریم اگر قالب سیلیکونی بود لبه های قالب را به سمت بیرون می کشیم و تکان می دهیم تاا پودینگ از قالب جدا شود و اگر قال فلزی بود قالب را تکان می دهیم. اگه جدا نشد دوباره این کار را تکرار میی  کنیم.

پودینگ شکلاتی

 

مطالب مرتبط:

کیک

پودر ژله

آرد سوخاری

ژله

سوپ