پودر کیک

پودر کیک، پودر ژله، آرد سوخاری، پودر سوپ، پرک، کرم کارامل، بنیه، تمپورا، دسر

پودر کیک

پودر کیک، پودر ژله، آرد سوخاری، پودر سوپ، پرک، کرم کارامل، بنیه، تمپورا، دسر

طرز تهیه کیک توت فرنگی

طرز تهیه کیک توت فرنگی

مواد لازم جهت تهیه کیک توت فرنگی :

پودر کیک توت فرنگی آمون : 1 بسته

تخم مرغ: 3 عدد

روغن مایع: نصف لیوان

شیر: 1 لیوان

برای تهیه کیک توت فرنگی ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سپس سفیده را در ظرفی با همزن می زنیم تا حدی که اگر ظرف را برعکس می کنیم از ظرف نریزد. زرده تخم مرغ را نیز در ظرف جداگانه ایی می زنیم. در مرحله بعد روغن و شیر را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و سپس پودر کیک توت فرنگی آمون را کمم  کم به آن اضافه می کنیم.

وقتی که مواد با هم خوب مخلوط شد سفیده تخم مرغ را آرام آرام به مواد اضافه می کنیم به طوری که سفیده تخم مرغ حالت خود را از دست ندهد.

مواد که کاملا با یکدیگر مخلوط شد آن را ده دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مواد خود را بگیرد. در مرحله آخر قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن می ریزیم و در فر در دمای 190 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و صبر می کنیم تا کیک کاملا پخته شود.

زمانی که زمان پخت به پایان رسید ظرف را از فر خارج نموده مدتی آن را در هواد اتاق قرار می دهیم تا کیک سرد شود سپس کیک را درون قالب برمی گردانیم.

پودر کیک آمون با بهترین کیفیت تا تکنولوژی جدید آماده می شود و در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.

 

کیک توت فرنگی

مطالب مرتبط:

کیک

پودر ژله

آرد سوخاری

ژله

سوپ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.