ژلاتین به نوعی فراورده پروتئینی گفته می شود که از کلاژن پوست و استخوان و غضروف حیوانات بدست می آید. به معنای درست تر ژلاتین از هیدرولیز جزئی کلاژن حیوانات تهیه می گردد.
به طور کلی ژلاتین یک ماده جامد است که بسیار ترد و به رنگ زرد خیلی شفاف است. ژلاتین فاقد هر گونه بو یا مزه ای است.
برای تهیه ژلاتین پوست و غضروف و استخوان حیوانات را برای طولانی مدت حرارت می دهند و ژلاتین تهیه می کنند. ژلاتین به صورت ژله ای است و وقتی که دوباره حرارت ببیند مایع می شود و اغگر با آب سرد مخلوط شود به صورت نیمه جامدد درمیی آید.
در صنعت معمولا ژلاتین جزء فرآورده های گوشت و چرم محسوب می گردد. سرانه تولید ژلاتین در جهان حدود بیست و پنج هزرا تن است. برای مصارف خانگی ژلاتین را به صورت ورقه ای یا پودر یا دانه ای تولید می کنند.
ژله یک غذای ژل مانند است که به عنوان دسر استفاده می شود و دارای طعم های گوناگون است.
شرکت صنایع غذایی آمون سعی در تولید پودر ژله با متنوع ترین طعم ها نموده که بعضی از آن ها توسط هیچ کارخانه ای تولید نشده است. امروزه شرکت آمون در تولید انواع دسرها و پودرهای ژله موفق بوده و توانسته طرفداران زیادی را به سمت تولیدات خود جذب کند.
پودر ژله با طعم طالبی یکی از تولیدات شرکت صنایع غذایی آمون است و یکی از بهترین طعم های جدید پودر ژله محسوب می شود که با کیفیت مناسب توسط این شرکت تولید شده است.