پودر سوخاری یا آرد سوخاری از نان سوخاری و نان های حجیم شده تهیه می گردد. در کارخانه از این نان ها دو محصول به دست می آید. بدین ترتیب که نان های حجیم شده در گرمای زیاد قرار می گیرند و رطوبت خود را از دست می دهند. وقتی این اتفاق افتاد نان خشک می شود که به آن نان سوخاری گفته می شود. نان سوخاری برای بار دوم در برابر گرما قرار می گیردد و خشک و برشته شده و به رنگ قهوه درمی آید. نان برشته شده، آرد می شود که به آن پودر سوخاری گفته می شود.
نان های تست یکی از انواع نان هایی هستند که از آن ها پودر سوخاری تهیه می شود. این نان ها اگر در مغازه ها به فروش نرسند و یا در کارخانه قالب آن ها درست درنیاید، به کارخانه بازگردانده می شود و اگر فاسد نشده باشند و قابل استفاده باشند، برشته شده و به پودر سوخاری تبدیل می شود و دوباره به بازار فرستاده می شوند.
لازم به ذکر است که تهیه پودر سوخاری به طور مستقیم از آرد مقدور نیست و حتما باید به صورت نان درآید، پس از آن دوبار تحت تاثیر حرارت قرار بگیرد تا بتوان از آن پودر سوخاری تهیه کرد.
پودر سوخاری پرک سفید(گرانول سفید) یکی از محصولات جدیدی است که در شرکت صنایع غذایی آمون تهیه می شود و طعم بسیار خوبی به غذای شما می دهد. در این شرکت با افزودن مواد خاص و معطر طعم تازه و جدیدی را برای پودر سوخاری به وجود آورده اند.
پودر سوخاری پرک سفید(گرانول سفید) می تواند طعم جدیدی را در غذاها به وجود آورد که تاکنون در پودرهای دیگر نچشیده اید.