نان کروتان ، نان مربعی کوچک و معطری است که از کلمه فرانسوی کغوتن به معنی کراست گرفته شده است. این نان های مربعی در روغن تفت داده می شود و یا در فر تست می شود. در واقع کروتان تکه های نان دوباره تست شده است که ترد و برشته می باشد و در سایزهای متفاوت و مکعب مانند وجود دارد. نان کروتان ، نان بسیار سبک و تردی که در کنار انواع غذاها سرو می گردد.
در تهیه نان کروتان از نان تست، کره، روغن زیتون، سیر له شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل استفاده می شود.
در شرکت صناع غذایی آمون نان کروتان به روش جدید و با دستگاه های مدرن تهیه می شود. در این شرکت با افزودن گیاهان معطر این نان را طعم دار می کنند و به بازار عرضه می نمایند.
نان کروتان با طعم سبزیجات یکی از بهترین نان های کروتان تهیه شده در شرکت آمون است که در کنار انواع غذاها و سالادها استفاده می شود و به غذاهای طعم جدیدی را می بخشد.